Volg Radio TOS ook op

facebooktwitter

Podcast

Stad plaatst dit jaar (minstens) 20 extra laadpale

Er komen dit jaar twintig laadpalen bij op het openbaar domein zegt schepen van Mobiliteit Marc Boogers in TOS-Actueel.

Beluister podcast

Turnhout hartveiliger dankzij bijkomende aed-toestellen

Turnhout gaat bijkomende automatische externe defibrillatoren plaatsen, zegt schepen van Welzijn Kelly Verheyen in TOS-Actueel.

Beluister podcast

Nieuwe en unieke zwangerschapsopvolging in AZ Turnhout

Dr. Magali Verheecke, gynaecologe in het AZ Turnhout, geeft toelichtingen bij de nieuwe en unieke zwangerschapsopvolging in het AZ Turnhout.

Beluister podcast

Eerste subsidie voor restauratie van een kapelletje

In TOS-Actueel geeft schepen van Financiën Francis Stijnen uitleg bij het besluit van de stad Turnhout om subsidies toe te kennen voor de restauratie of het onderhoud van klein religieus erfgoed.

Beluister podcast

Grafveld uit ijzertijd gevonden

In Oud-Turnhout werd een grafveld uit de ijzertijd gevonden. Schepen van erfgoed Jan Sels onderstreept het belang van deze vondst.

Beluister podcast

Stellingname van de stuurgroep Vennengebied Turnhout

Danny Hereijgers voorzitter van de Stuurgroep Turnhouts Vennengebied legt in TOS-Actueel uit waarom het bereikte stikstofakkoord voor hem geen waarborg biedt.

Beluister podcast

Kritiek van buurtbewoners op Niefhout neemt toe

In TOS-Actueel somt Wout Schafraet, fractievoorzitter van de PVDA in de Turnhoutse gemeenteraad, een aantal bezwaren van de omwoners van Niefhout op.

Beluister podcast

Kruispunt Graatakker 3 dagen afgesloten

Op 3, 4 en 5 april zal het kruispunt van de Parklaan met de Graatakker afgesloten worden voor vernieuwing van het wegdek zegt schepen van Mobiliteit Marc Boogers in TOS-Actueel.

Beluister podcast

Bol en torenhaan terug op de kerk in Merksplas

Schoten en de gemeente steken spullen voor de toekomst in de bol van de torenhaan die op 14 februari 2023 terug geplaatst wordt, zegt burgemeester Frank Wilrycx in TOS-Actueel.

Beluister podcast

Alegria viert tiende verjaardag met minister Verlinden

Alegria, een warme ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten, vierde tijdens het voorbij WE haar 10 (12)-jarig bestaan zegt voorzitter Jan Robrechts in TOS-Actueel.

Beluister podcast