Volg Radio TOS ook op

facebooktwitter

Reclame bij Radio TOS

U wilt ongetwijfeld uw zaak meer laten opbrengen, en zoveel mogelijk rendement uit uw investeringen halen. U weet dat naambekendheid daarbij van groot belang is, en allicht hebt u op zijn tijd ook nood aan het aankondigen van acties en promoties. Hebt u in dat verband al eens gedacht aan het onvergelijkbaar gunstig effect van een radiocommercial?

 

Radioreclame vergroot de attentiewaarde van mailings, folders of advertenties in kranten. Radioreclame herinnert luisteraars aan uw zaak en bereikt de consumenten op plaatsen en tijden waar andere media niet komen. Radio staat aan en blijft aan. De consument accepteert uw reclame als onderdeel van het geheel. U kent ze wel, de reclameslogans die de hele dag in uw hoofd blijven hangen. Juist dat maakt radioreclame zo effectief. De juiste slogan vergroot de naambekendheid van uw zaak met mond aan mondreclame tot gevolg. HERHALEN is de kracht van adverteren. De consument dag in dag uit bereiken met uw boodschap en dit voor een lage investering, dat doet de radio. Onderweg, thuis, op het werk of in openbare gebouwen, radio is vrijwel altijd in de buurt. Uw radioreclame vertelt de consument waar hij moet zijn.

 

Radio TOS is al meer dan 35 jaar een echte Kempische radio. Sinds 1 januari 2018 kregen we van de Vlaamse Overheid 3 frequenties toegewezen. 105.5 FM voor regio Turnhout, 106.6 FM voor regio Kasterlee/Lichtaart, en 107.1 FM voor regio Ravels/Weelde. Dit staat garant voor perfecte geluidskwaliteit en een ongekende bereikbaarheid. Hierdoor bereiken we duizenden luisteraars en potentiële consumenten in meer dan 25 gemeenten rondom Turnhout en tot over de landsgrenzen heen.

 

TOS onderscheidt zich van andere zenders door een diverse luisteraarsdoelgroep, informatieverstrekking, uitgebreide sportverslaggeving, een unieke band met het verenigingsleven en reportages ter plaatse. Hierbij hebben we extra veel aandacht voor wat er leeft in, en vooral, rondom Turnhout. Wilt U, zoals vele andere collega’s, effectief, duidelijk, dagelijks en goedkoop adverteren en uw naambekendheid vergroten, contacteer ons dan vrijblijvend voor informatie op maat.

 

Bij TOS werken we er graag aan mee om uw zaak voor weinig geld de beste reclame-oplossing te bezorgen.

Info:
Yves Sauvillers
Tel. 0477 225 526
reclame @ tos.be